ℹ️ "Beni Hatırla" özelliği cihaz yerel hafızasını kullanmaktadır. Tarayıcı geçmişi, çerezler veya uygulama verileri temizlendiğinde kayıtlı hesaplar sıfırlanır ve yeniden giriş yapılması gerekir.